Akhisar’ın bereketli topraklarında yetişmiş asırlık ağaçlarımız, Ege’nin amber renkli güneşi ve tertemiz havasıyla olgunlaşan zeytinlerimiz var. Sizler de bizler kadar şanslı olun istedik, doğanın bize sunduğu bu armağanı yine en doğal yöntemlerle zeytinyağına dönüştürdük. No45 zeytinyağı, dedemizden yadigar topraklarımıza duyduğumuz sevgi, sabır ve minnetin en saf hali.

Erken Hasat

Sonbaharın başında, zeytinler çok olgunlaşmadan, yeşil haldeyken toplayıp sıkıyoruz. Bu sayede asiditesi düşük, aromatik özelliği yüksek bir zeytinyağı elde ediyoruz.

Soğuk Sıkım

Maksimum 27°C sıcaklıkta yani soğuk sıkım yaparak zeytinyağı içerisindeki aromaları ve antioksidan özellikli polifenolleri muhafaza ediyoruz. Soğuk sıkım zeytinyağını kokladığınızda farklı meyve aromaları ve taze yeşillik kokuları alabilirsiniz.

Filtresiz

Zeytinler sıkıldıktan sonra posasının çökmesini bekliyoruz. Dibe çöken parçacıkları filtrelemeden yağdan ayırıyoruz. Posası alınmayan yağlarda oluşabilecek lezzet azalmasının önüne geçiyor, aromasını ve kokusunu koruyoruz.

Uluslararası Ödüllü

Ülkemizde düzenlenen ilk uluslararası zeytinyağı yarışması olan Anatolian IOOC 2021’de erken hasat, soğuk sıkım No45 zeytinyağımız ile monovaryete dalında bronz madalya kazandık. Mutluluyuz, gururluyuz!

Düşük Asidite

Sonbaharın başında, zeytinler çok olgunlaşmadan, yeşil haldeyken toplayıp sıkıyoruz. Bu sayede asiditesi düşük, aromatik özelliği yüksek bir zeytinyağı elde ediyoruz. 2021-2022 sezonu zeytinyağımız serbest yağ asitliği oleik asit cinsinden 0.48’dir.

İyi Tarım

Tüm zeytinliklerimiz T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen “İyi Tarım” sertifikalıdır. İyi Tarım Uygulamaları; çevre, insan, hayvan sağlığına zarar vermeyen bir üretimin yapılması, doğal kaynakların korunması, tarımda izlenebilirlik ve sürdürebilirlik ile gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılan tarımsal üretim şeklidir.

Doğanın Döngüsü ile Uyumlu

Üretim süreçlerimizin sürdürülebilir olmasına özen gösteriyoruz. Ağaçlarımızın budama döneminde yaprakları kurutarak çay, dalları öğüterek gübre, kestiğimiz odunları yakacak olarak değerlendiriyoruz.

Yüksek Polifenol

Zeytinlerimizi erken hasat edip, soğuk sıkım yöntemi ile sıktığımız için polifenol oranı yüksek bir zeytinyağı elde ediyor, krom tanklarda muhafaza ediyoruz. 2022-2023 sezonu zeytinyağımız, Türk Akreditasyon kurumu TÜRKAK tarafından Türkiye’de sayılı akreditasyon verilmiş laboratuvarlardan biri olan ve Uluslararası Zeytin Konseyi (IOC) üyesi AYTB laboratuvarına yaptırdığımız son analize göre tyrosol cinsinden 268+ polifenol içermektedir.

Çevreye Duyarlı

Zeytin ve zeytinyağlarımızı sadece cam şişe, kavanoz veya teneke gibi geri dönüştürülebilir materyallerde satışa sunuyoruz.

Yüksek Meyvemsilik

Bölgemizin karakteristiğine ve mikroklimasına uygun olarak zeytinyağımızın yeni kesilmiş çimen, badem ve çağla notaları ile yeşil meyveleri çağrıştıran meyvemsi özelliği öne çıkmaktadır.

Pestisit Yok

Türk Akreditasyon kurumu TÜRKAK tarafından Türkiye’de sayılı akreditasyon verilmiş laboratuvarlardan biri olan ve Uluslararası Zeytin Konseyi (IOC) üyesi AYTB laboratuvarına yaptırdığımız analizlerle zeytinyağlarımızın pestisit içermediği tescillenmiştir.

Katkısız ve Koruyucusuz

Zeytinyağlarımız hiçbir katkı ve koruyucu madde içermemez