Neden No45?
Akhisar’ın bereketli topraklarında yetişmiş asırlık ağaçlarımız, Ege’nin amber renkli güneşi ve tertemiz havasıyla olgunlaşan zeytinlerimiz var. Sizler de bizler kadar şanslı olun istedik, doğanın bize sunduğu bu armağanı yine en doğal yöntemlerle zeytinyağına dönüştürdük. No45 zeytinyağı, dedemizden yadigar topraklarımıza duyduğumuz sevgi, sabır ve minnetin en saf hali.
Erken Hasat
Sonbaharın başında, zeytinler çok olgunlaşmadan, yeşil haldeyken toplayıp sıkıyoruz. Bu sayede asiditesi düşük, aromatik özelliği yüksek bir zeytinyağı elde ediyoruz.
Soğuk Sıkım
Maksimum 27°C sıcaklıkta yani soğuk sıkım yaparak zeytinyağı içerisindeki aromaları ve antioksidan özellikli polifenolleri muhafaza ediyoruz. Soğuk sıkım zeytinyağını kokladığınızda farklı meyve aromaları ve taze yeşillik kokuları alabilirsiniz.
Filtresiz
Uluslararası Ödüllü
Düşük Asidite
İyi Tarım
Doğanın Döngüsü ile Uyumlu
Yüksek Polifenol
Zeytinlerimizi erken hasat edip, soğuk sıkım yöntemi ile sıktığımız için polifenol oranı yüksek bir zeytinyağı elde ediyor, krom tanklarda muhafaza ediyoruz. 2022-2023 sezonu zeytinyağımız, Türk Akreditasyon kurumu TÜRKAK tarafından Türkiye’de sayılı akreditasyon verilmiş laboratuvarlardan biri olan ve Uluslararası Zeytin Konseyi (IOC) üyesi AYTB laboratuvarına yaptırdığımız son analize göre tyrosol cinsinden 268+ polifenol içermektedir.